Η εταιρεία μας

Η Realty Dynamic είναι μια σύγχρονη επιχείρηση παροχής διαμεσολαβητικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών για την ακίνητη περιουσία. Με ξεκάθαρο προσανατολισμό όχι στην πώληση, την αγορά ή τη μίσθωση ενός ακινήτου αυτή καθ' αυτή, αλλά στην εξεύρεση άμεσων λύσεων σε πραγματικά προβλήματα που προκύπτουν από την ανάγκη εκποίησης ή απόκτησης ακίνητης περιουσίας.

Εδρεύει και αναπτύσει δράση αρκετά χρόνια στον Δήμο Καλαμαριάς, στην Θεσσαλονίκη, έχοντας μεγάλη εξειδίκευση στην εν λόγω περιοχή, ενώ καλύπτει αποτελεσματικά κι ένα μεγάλο κομμάτι της Ανατολικής Θεσσαλονίκης και των Ανατολικών περιχώρων. Παράλληλα προσφέρει περιορισμένης έκτασης εξειδικευμένες υπηρεσίες ακίνητης περιουσίας σε όλη την Ελλάδα.

Παρέχει υπηρεσίες ολικής ποιότητας γιατί συνεργάζεται με επαγγελματίες αυστηρά εξειδικευμένους, έκαστος στο αντικείμενό του, υποστηρίζοντας με αυτό τον τρόπο όλα τα έργα που αναλαμβάνει σε βάθος χρόνου και καλύπτοντας ανάγκες που προκύπτουν ακόμη και πολύ αργότερα από την ολοκλήρωσή τους.

Συνεργάτες της Realty Dynamic είναι: μεσίτες, νομικοί, μηχανικοί - εκτιμητές, διακοσμητές, ειδικοί τεχνίτες, φοροτεχνικοί, μηχανογράφοι, μελετητές, web and mobile developers και κάθε ειδικότητα που η συμμετοχή της κρίνεται απαραίτητη για την επιτυχή έκβαση ενός έργου.


Παρεχόμενες υπηρεσίες:
- Συμβουλευτική στην αγοραπωλησία και εκμίσθωση ακινήτων, επαγγελματικών χώρων και επιχειρήσεων (σχεδιασμός - υλοποίηση - παρακολούθηση - υποστήριξη) 

- Μελέτες ανταγωνιστικότητας

- Συμβουλευτική στην διαχείριση ακίνητης περιουσίας (μακροχρόνιες μισθώσεις - εκμετάλλευση ακινήτων - επενδύσεις)

- Διαδικτυακό marketing ακινήτων (internet και mobile διαφημιστικές καμπάνιες κι εφαρμογές)

- Εκτιμήσεις τρέχουσας εμπορικής αξίας ακινήτων

- Εξεύρεση εξειδικευμένων λύσεων σε «ειδικά προβλήματα» ακίνητης περιουσίας (νομικά, χρηματοδοτικά, πολεοδομικά, φοροτεχνικά, επενδυτικά)

- Καθοδήγηση στην Ανακαίνιση ακινήτου (μελέτη-επίβλεψη-υλοποίηση)

- Επαγγελματική διακόσμηση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων

- Ανάληψη εξειδικευμένων τεχνικών εργασιών

- Έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών

- Νομιμοποίηση αυθαίρετων κατασκευών

- Υποστήριξη επιχειρήσεων πριν και μετά την μίσθωση ή αγορά επαγγελματικού χώρου

 


Γιατί με τη Realty Dynamic;

«...Γιατί καινοτομεί στον τρόπο σκέψης, στον τρόπο σχεδιασμού και στον τρόπο εφαρμογής. Γιατί προσφέρει αναβαθμισμένες μεσιτικές υπηρεσίες με στόχο την μετεξέλιξη αυτού που ονομάζουμε real estate...»

Η φιλοσοφία:
«Κάνε τα σωστά πράγματα, με τον σωστό τρόπο, από την πρώτη φορά»

Η προσέγγιση:
«...Βαθιά ανθρώπινη, με σεβασμό στην ιδιαιτερότητα κάθε περίπτωσης. Κάθε προσδοκία είναι σεβαστή, αλλά πάντα εξετάζεται αν και κατά πόσο είναι εφικτή και αν όχι, τι πρέπει να γίνει για να καταστεί εφικτή ... εκεί ακριβώς είναι που εφαρμόζονται καινοτόμες ιδέες και πρακτικές...»

Ο στόχος:
«...Δεν υπάρχει εύκολο ή δύσκολο, υπάρχει ένας τελικός σκοπός και αυτόν επιδιώκουμε. Ο πελάτης θέλει αποτελέσμα και το έχει ... κάθε φορά!»

Το μυστικό της επιτυχίας μας:
«...Άριστη γνώση του πεδίου δράσης και εφαρμογή των κατάλληλων στρατηγικών. ..»

Η μεθοδολογία:
«...Καινοτόμες προσεγγίσεις, μα πάντα ρεαλιστικές και απόλυτα κατανοητές λύσεις. Στηριζόμενες σε σαφή πλάνα δράσης και πάντα με έτοιμες εναλλακτικές προτάσεις. Εξατομικευμένες πρακτικές εξασφαλίζουν το επιθυμητό αποτέλεσμα...»


Πολυχρονιάδου Μαρία
Κτηματομεσίτης
 mariapol@realtydynamic.gr
+30 6973 823456
+30 2310 488244
Νόμιμος Μεσίτης (Α.Μ. ΕΕΘ 110018)

Η έδρα: Η Καλαμαριά Θεσσαλονίκης 
Ραντεβού: Κατόπιν συνεννόησης
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00 – 14:00 & 18:00 – 20:30 
Σάββατο 10:00 – 14:00 

24ωρη επικοινωνία:
info@realtydynamic.gr